Blog

Vesti

Vesti

Moderna lepotica svedenog dizajna

Bore Prodanovica 12 Novi Sad Buha Invest

Bore Prodanovića 12 Novi Sad najbolja stambena zgrada: Moderna lepotica svedenog dizajna

Ekskluzivni stambeni objekat u Bore Prodanovića 12 u Novom Sadu proglašen je za najbolju stambenu zgradu za 2019. godinu. U pitanju je objekat koji je projektovala arhitekta Tatjana Vujinović iz projektnog biroa „Andzor engineering„, a sadrži pet nadzemnih etaža sa komfornim četvorosobnim i petosobnim stanovima.


Više detalja na:
https://www.gradnja.rs/xella-triumph-ovo-su-najbolji-objekti-u-srbiji-za-2019-go

Ili:

https://www.kucastil.rs/pocetna/xella-triumph-predstavljamo-najbolje-objekte-u-srbiji-za-2019?fbclid=IwAR0Ao0MIxnF8E9GNsbGxtmbUnleZN7qbLsuOWfqjttPuK5-QbjSpDZxZnF8

U najavi

Projekat GORNJA KAMENICA, Sremska Kamenica

U martu 2019.godine započeli smo izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa u Sremskoj Kamenici, Put Dr. Goldmana.

Projektna dokumentacija je završena.

Prema idejnom rešenju objekat će imati podzemnu garažu, prizemlje i tri sprata. Zgradu čine dve identične lamele, sa stanovima različitih površina i struktura.

I ovaj projekat podrazumeva visok kvalitet gradnje i energetske efikasnosti uz moderan vizuelni efekat. Prateći inovativna rešenja, ali i nove trendove, posebnu pažnju poklanjamo termoizolaciji koju čine vrhunski šestokomorni prozori sa niskoemisionim troslojnim staklima, podnom grejanju, kvalitetnoj keramici i sanitarijama uz sve ostalo što će doprineti našem cilju, a to je VISOK KOMFOR STANOVANJA.

Objekat će biti visoki B razred energetske efikasnosti koji podrazumeva odličnu izolaciju, a za krajneg kupca uštedu u potrošnji energenata, niže troškove grejanja ili hlađenja životnog prostora.

Na samo nekoliko minuta od gradskog jezgra, a ipak dalje od buke i gužve, mi vam nudimo Vašu oazu mira u zelenom okruženju, na čistom vazduhu.

Zajedno sa Vama, gradimo Vaš dom! 

U najavi

Projekat u pripremi Bore Prodanovića 12

Početkom 2018. planiramo izgradnju ekskluzivnog stambenog objekta P+2+PK u ulici Bore Prodanovića 12 u Novom Sadu.

Projektna dokumentacija je u izradi, a planirani su veliki petosobni ili četvorosobni stanovi od 125 m2,  na svakoj od tri etaže po jedan, uz jedan  u prizemlju.  Rešenje sa liftom koji Vas prevozi direktno u stan, kanali za odlaganje veša u suterenski vešeraj ili vrhunska zvučna i termo izolacija su samo deo priče koju želimo da ispričamo na budućem objektu. Težimo ka najvišoj tački  komfornog stanovanja i pozivmo Vas da  zajedno kroz projekat osmislimo pametna rešenja u  Vašem novom  domu.

Uskoro dataljnije o ovom projektu.

 

Vesti

Postavljena nova web prezentacija

Kao sastavni deo naše kompanije koja se stalno unapredjuje i modernizuje tako je i naša web prezentacija dobila nov izgled.

Osim novog izgleda kompletan sistem je unapredjen i modernizovan pa ocekujte jos brze i cesce informacije o gradjevinskim planovima i poduhvatima.

Nadamo se da ce vam se svideti ovako osvezena i modernizovana prezentacija naše kompanije.

Buha Invest