Back to top

Studio za dizajn enterijera i projektovanje

Dizajn enterijera

Ukoliko ste se uselili u novi stan odnosno kuću ili želite da preuredite prostor u kome živite ili radite i potrebna Vam je stručna pomoć onda ste na pravom mestu. Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i pošaljete osnovu prostora za koji Vam je potreban dizajn enterijera. Ukoliko nemate osnovu stana možete ga premeriti sami i poslati nam crteže ili ćemo mi izaći na teren kako bi uzeli mere.

3D Vizualizacija i radionički crteži

Zahvaljujući najsavremenijim programima moguće je videti kako će Vaš prostor izgledati u budućnosti. Ukoliko nemate viziju o krajnjem rezultatu, kroz 3d vizualizaciju ćemo Vam približiti krajnji izgled Vašeg prostora. Radionički crteži služe majstorima kako bi izradili nameštaj po meri nakon što klijent uz pomoć arhitekte prekontroliše i odobri da su dimenzije odgovarajuće.

Arhitektonsko projektovanje

Ako Vam je potreban projekat objekta poslovne ili stambene namene možete nas kontaktirati. Naš arhitektonski tim će Vam pomoći da ideje i vizije pretvorite u stvarnost. Iza nas je višegodišnje iskustvo u projektovanju i izgradnji svih vrsta arhitektonskih objekata. Vizija našeg poslovanja je izgradnja kvalitetnog životnog i poslovnog prostora. Trudimo se da iz svakog projekta izvučemo najbolje za krajnjeg korisnika uz upotrebu najsavremenijih i najkvalitetnijih rešenja u svim oblastima.

Projekt menadžer

Pod ovim podrazumevamo stručna lica koja vode radove, nabavljaju materijal, organizuju majstore, proveravaju da li sve teče planiranim tokom i rešavaju potencijalne probleme. Ovaj proces zahteva mnogo vremena i strpljenja, ukoliko se odlučite za ovu uslugu, neko drugi umesto vas obavlja organizaciju radova i kontrolu kvaliteta.

Kontakt

Tu smo za sva vaša pitanja

Telefon: 021/21 00 850

Telefon: 064/659 71 81

Email: busystudio021@gmail.com

Adresa: Sremska Kamenica, Vojvode Putnika 79.

logo beli
POSTAVITE NAM PITANJE

U najkraćem roku ćete dobiti odgovor

Buha Invest Kontakt forma
(021) 21 00 850 (064) 13 04 940 office@buhainvest.rs Sremska Kamenica, Mišeluk Četiri 12
fb in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in