Back to top

Buha Invest uspešno posluje
više od 18 godina.

O kompaniji

Kompanija Buha Invest je osnovana 2008. godine i tada je zamišljena kao malo porodično preduzeće. Kroz intezivnu implementaciju najsavremenijih tehnologija u gradjevinarstvu i kontinuirano unapredjenje znanja, naša kompanija nastoji da ide u korak sa trendovima i da bude lokalni lider u inovacijama u stanogradnji. Iz svakog projekta izvlačimo najbolje za krajnjeg korisnika, tražimo održiva i najkvalitetnija rešenja u svim oblastima izgradnje. Kvalitet života i životnog prostora naših kupaca su nam zvezda vodilja.

NOVI SAD

Bore Prodanovića 12
Jedan od naših nagrađivanih projekata.

01

Projektovanje

Nudimo usluge projektovanja svih tipova objekata kao i pribavljanje i rešavanje sve dokumentacije. Osim klasičnog projektaovanja nudimo usluge visoko kvalitetne arhitektonske vizuelizacije.

02

Izvodjenje

U saradnji sa našim partnerima nudimo izvodjenje objekata po najvišim standardima po sistemu ključ u ruke. U koliko zelite da gradite kuću ili bilo koji drugi objekat, tim ljudi u okviru naše kompanije pomoćiće vam da ideje sprovedete u delo.

03

Konsalting

Gradjevinski konsalting u cilju unapredjenja i sugurnosti vaše investicije. Za nas ne postoje granice u kreativnom razmišljanju. Odgovorićemo na svako vaše pitanje i ponuditi racionalno i inovativno rešenje. Kreativnost, znanje, odgovornost.

POSTAVITE NAM PITANJE

U najkraćem roku ćete dobiti odgovor

Buha Invest Kontakt forma
(021) 21 00 850 (064) 13 04 940 office@buhainvest.rs Sremska Kamenica, Mišeluk Četiri 12
fb in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in